Кои сме ние?

Не се притесняваме, че ще бъдем обвинени в нескромност, казвайки, че Kaldata.com е една от най-старите онлайн медии в България и най-популярният български сайт за софтуерни, хардуерни, технологични и геймърски новини. Постигнахме това като предложихме на своите десетки хиляди потребители най-актуална информация за света на високите технологии. Към днешна дата това е най-големият и популярен сред софтуерните и хардуерни новинарски портали със своите над 50 000 уникални посещения ежедневно и над 1 500 000 месечно.

Информацията в сайта се обновява ежеминутно, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас. В каталога му могат да бъдат намерени последни версии на някои от най-известните и популярни софтуерни приложения.

Много популярна част на сайта е форумът, който през последните няколко години се наложи като един от най-големите и посещавани в България. Разнообразните му раздели дават широко поле за изява, търсене и предлагане на помощ, не само по въпроси свързани с технологиите.

Аудиторията на сайта се формира предимно от технически грамотни хора в активна възраст с висше образование, като над 60% от тях посещават сайта всеки ден, а над 40% по няколко пъти седмично.

Нашето портфолио включва и Uroci.net – най-голямото виртуално IT училище. Сайтът предлага най-големия каталог с безплатни компютърни уроци, изработени с високо качество и професионализъм в различни категории и области. Вече повече от 8 години дава полезна информация и обучава ученици и студенти, специализиращи в информационните технологии.

Не на последно място сайтът е ориентиран към всеки един от потребителите, като дава възможност за публикуване на новиниуроциактивни дискусии по тях и получаване на експертна помощ.

За нашите медии

Сайтовете от групата на Калдейта залагат на качество, включително що се отнася до аудиторията им. Редовните ни посетители са част от общности с конкретни интереси, което прави медиите ни идеални за добре таргетирана и ефективна реклама.

Гъвкави формати

Нашите рекламни решения не се ограничават в стандартното.

Атрактивни формати

Непрестанно търсим нови начини да поднесем на аудиторията си посланието на нашите клиенти.

Таргетиране

Нашите медии не са просто популярни. Те са най-добрите в своята сфера.

Лоялна аудитория

Имаме една от най-лоялните аудитории с над 260 000 регистрирани потребители

Популярни медии

Предлагаме едни от най-популярните медии в своята сфера.

Лидер в сферата си

Kaldata.com е най-посещаваният технологичен портал в България според данни на Gemius.
0
Посещения месечно
0
Регистрирани потребители
0
Публикувани новини

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за да ви изготвим персонална оферта за реклама.