С радост ви споделяме, че от днес страницата на Kaldata.com във Facebook вече има над 100 000 харесвания!

Искаме сърдечно да благодарим на всички, които вече 12 години са с нас и ни карат да работим с ентусиазъм и желание, доставяйки им първи актуалната информация от света на технологиите. Благодарение на техните харесвания, коментари и споделяния, публикациите в страницата с най-интересните новини от сайта, достигат всяка седмица до над 500 хиляди от потребителите на социалната мрежа.

Във Facebook страницата на най-голямата технологична общност в България най-активни са хората на възраст между 25 и 34 г (27%), следвани от 35-44 г (23%) и 18-24 г (22%). Любопитна подробност е, че противно на очакванията от технологии да се интересуват само мъже, дамите тях са цели 42%.

Над 90% от харесалите страницата на най-иновативната медия в България са българи, като повечето от тях живеят в София. На второ място са потребителите от Варна, следвани от тези в Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново.

Фен страницата на Kaldata.com във Facebook обаче може да се похвали и с не малко потребители от чужбина, като погледът над статистиката ни показва, че има не малко реални и активни български потребители от Лондон, където четящите и споделящите са повече дори от тези в някои по-малки български градове.

През последните 12 години Kaldata.com се формира като най-големия технологичен портал у нас, а новините и статиите ежедневно се четат над 40 000 пъти. Във форумите на сайта има над 2 000 000 мнения от над 200 000 потребители, което превръща Kaldata.com в най-голямата технологична общност в България.