От тази седмица към нас се присъедини отново Светлин Желев, този път като главен редактор на Kaldata.com. Привличането му в екипа ни е първата стъпка да запазим и дори да подобрим високото качество на публикуваните от нас материали, ежедневно достигащи до над 50 000 потребители. Скоро и други популярни автори на ИТ съдържание ще се присъединят към екипът ни, за да можем да предложим на потребителите си възможно най-актуалното и изчерпателно съдържание от света на информационните технологии.

Светлин Желев има богат опит и множество статии в редица технологични медии, сред които разбира се и Kaldata.com, където беше дълги години водещ новинар. На новия пост той ще отговаря за всички материали в сайта, повишаване на тяхното качество, обратната връзка с читателите, както и ще осъществява комуникация с компаниите, за да можете винаги да научавате първи всички новости от технологичния свят.

Надяваме се със своя опит Светлин да се включи успешно в екипа на най-големия и посещаван технологичен портал в България – Kaladata.com, за да подобрим още повече качеството на предоставяната от нас информация, нейната достоверност и актуалност.