Обадете ни се: (+359) 2 441 60 99

За нас

Защо нашите клиенти ни се доверяват

Кои сме ние?

Не се притесняваме, че ще бъдем обвинени в нескромност, казвайки, че Kaldata.com е една от най-старите онлайн медии в България и най-популярният български сайт за софтуерни, хардуерни, технологични и геймърски новини. Постигнахме това като предложихме на своите десетки хиляди потребители най-актуална информация за света на високите технологии. Към днешна дата това е най-големият и популярен сред софтуерните и хардуерни новинарски портали със своите над 50 000 уникални посещения ежедневно и над 1 500 000 месечно.

Информацията в сайта се обновява ежеминутно, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас. В каталога му могат да бъдат намерени последни версии на някои от най-известните и популярни софтуерни приложени.

Много популярна част на сайта е форумът, който през последните няколко години се наложи като един от най-големите и посещавани в България. Разнообразните му раздели дават широко поле за изява, търсене и предлагане на помощ, не само по въпроси свързани с технологиите.

Аудиторията на сайта се формира предимно от технически грамотни хора в активна възраст с висше образование, като над 60% от тях посещават сайта всеки ден, а над 40% по няколко пъти седмично.

Нашето портфолио включва и Uroci.net – най-голямото виртуално IT училище. Сайтът предлага най-големия каталог с безплатни компютърни уроци изработени с високо качество и професионализъм в различни категории и области. Вече повече от 8 години дава полезна информация и обучава ученици и студенти специализиращи в информационните технологии.

Не на последно място сайтът е ориентиран към всеки един от потребителите, като дава възможност за публикуване на новиниуроциактивни дискусии по тях и получаване на експертна помощ.

Друг наш проект е Nacionalen-Biznes.com – единственият бизнес портал в България, който дава възможност на всички посетители да разговарят напълно безплатно и неограничено със спонсорираните фирми и компании в каталога, както и да изпращат безплатни SMS-и на избраните от тях фирми.

Целта на проекта е да се превърне в предпочитаният маркетингов партньор за малките, средни и големи фирми и предприятия, както и да сме най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Бизнес философията на Nacionalen-Biznes.com е базирана на дългогодишен опит и корпоративна етика, а прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата философия. Успеха си измерваме чрез това колко успешни правим нашите клиенти.

Участвайки с подробна информация за Вашата фирма Nacionalen-Biznes.com, със сигурност ще изпъкнете пред конкуренцията на пазара и фирмата Ви винаги ще се показва на първите резултати на сайта. Nacionalen-Biznes.com несъмнено ще Ви помогне да увеличите популярността на бизнеса си, както и на продуктите и услугите, които предлагате. Дори да не разполагате с уебсайт, публикуваната информация в Nacionalen-Biznes.com ще бъде оформена като малка уебстраница, представяща дейността Ви. Ще можете да публикувате детайлна информация за Вашите продукти и услуги, придружени със снимки, актуални контакти и да упътвате потенциалните си клиенти към Ваши офиси или магазини.

Все повече Интернет потребители, търсещи информация за продукти и услуги, посещават първо Nacionalen-Biznes.com.

Нагоре

За контакти

бул. „Джавахарлал Неру“ 28, „Силвър Център“, ет. 2, офис 41, 1324 София, България Phone: 02 441 60 99 Fax: 02 927 50 01